Skip to main content

Tuoreita kananmunia
suoraan tuottajalta

Tutustu tuotteisiinKatso reseptit

Tuotteet

Kiekun kananmunien laadun takaa se, että koko tuotantoketjun voi tuotantotilalle asti jäljittää munan pinnassa olevan numero- ja kirjainyhdistelmästä muodostuvan leiman avulla.

Tutustu tuotteisiin

Reseptit

Kiekun kananmunista loihdit niin suolaisia kuin makeita, terveellisiä ja monipuolisia herkkuja helposti. Olemme koonneet reseptipankkiimme kymmeniä kananmunareseptejä, joilla saat mukavaa vaihtelua kokkailuun.

Katso reseptit

Tuottajat

Kieku Oy on vuonna 2007 perustettu kananmuna-alan yritys, jonka omistajina ovat 16 tuottajaperhettä. Lisäksi Loimaan yhteispakkaamo tarjoaa kauralla ja ruoholla ruokittujen vapaana kasvaneiden kanojen munia.

Tutustu tuottajiin

Kiekun kananmunakoulu

Katso vinkit!

Ajankohtaista

Filter

Kieku Oy:n pakkaamolla tapahtui vahdinvaihto

Kieku Oy:n pakkaamolla tapahtui perjantaina 10.3.2023 vahdinvaihto, kun pakkaamon tuotannosta yrityksen perustamisesta lähtien vastannut tuotantopäällikkö…
13.3.2023

MUNAKORI rakentuu vauhdilla Säkylään

Tuottajien omistaman Kieku-pakkaamon suurhanke on täydessä vauhdissa. Ykkösvaiheen kaksi kanalaa ovat jo tuotannossa, kolmas harjassa…
15.9.2022

MMM:n Jaana Husu-Kallio ja Siipikarjaliiton Hanna Hamina kävivät vierailulla Kieku Oy:llä torstaina 4.11.2021

MMM:n kansliapäällikkö Jaana Husu-Kallio ja Siipikarjaliiton toiminnanjohtaja Hanna Hamina kävivät vierailulla ja tutustumassa kananmuna-alan näkymiin…
15.11.2021
Kaikki uutiset

Uudet reseptit

Filter

Pinaattiraviolit

Pinaattiraviolien täytteessä on juustomoussen lisäksi kokonainen keltuainen, joka raviolin kypsyessä jää puolikypsäksi ja tuo täyteläisen lisän pasta-annokseen.

Tartarpihvi ja kapris-yrttisalaatti

Tartarpihvi on helppo valmistaa puhtaasta suomalaisesta lihasta. Pihvin pinnalle lisätään herkullinen keltuainen ja lisukkeeksi mausteista salaattia.

Marinoidut marjat ja inkiväärisabayon

Raikkaat tuoreet marjat marinoidaan rosmariinisokeriliemessä ja tarjotaan klassisen sabayon-­kastikkeen kanssa, joka maustetaan kevyesti inkiväärillä.

Marjaiset myslipatukat

Myslipatukat ovat erinomainen välipala ja helppo mukaan otettava eväs. Kananmuna pitää myslipatukan raaka-aineet koossa, jolloin myslipatukat eivät murene.

Rapea mustikka-granolapaistos ja tumma vaniljakastike

Mustikkapaistos saa uutta vivahdetta granolakuorrutteesta ja täyteläisestä tummasta vaniljakastikkeesta.

Kirkaslieminen kalakeitto tillimajoneesilla

Ruodoista keitetty kalaliemi on helppo kirkastaa valkuaisen avulla. Keltuaisesta valmistat herkullisen tillimajoneesin kalakeiton lisukkeeksi.