Kasvis-kananmunavuoka

Kasvis-kananmunavuoka

Kananmunavuoka tuo vaihtelua arkiruokiin. Heitä joukkoon tuoreita kasviksia, paista uunissa ja nauti tuoreen leivän kera!

4:lle   |    Valmistusaika: 20 min

2 rkl oliiviöljyä
1 kpl sipulia
2 kpl valkosipulin kynttä
2 rkl tomaattipyreetä
4 kpl tomaattia viipaleina
100g herkkusieniä
1,5 dl makeaa maissia
1 tl suolaa
mustapippuria myllystä
2 rkl tuoretta persiljaa hienonnettuna
4 kpl Kieku-kananmunaa

Kuumenna oliiviöljy isossa pannussa. Kuullota öljyssä hienonnettu sipuli ja valkosipuli. Lisää tomaattipyree, siivutetut tomaatit ja herkkusienet. Lisää maissit ja mausta suolalla, pippurilla ja tuoreilla yrteillä. Kaada seos uuninkestävään astiaan tai neljään annosastiaan. Tee lusikan avulla pieni kuoppa kasvismuhennokseen ja riko kuoppaan yksi kananmuna jokaista ruokailijaa kohden. Paista uunissa 20 minuuttia tai kunnes kananmunat ovat haluamasi kypsyisiä. Tarjoile kasvis-kananmunavuoka esimerkiksi kuumana leivän kera.

Comments are closed.