Kiekun herkulliset letut

Kiekun herkulliset letut

Herkulliset letut maistuvat aamiaisella tai vain iltapäivän piristäjänä. Paistamisessa tarvitaan hieman kärsivällisyyttä, mutta lopputulos palkitsee kyllä!

4:lle   |    Valmistusaika: 1 h

3 kpl Kieku-kananmunaa
2,5 dl vehnäjauhoja
5 dl maitoa
½ tl suolaa
2 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
50 g voita sulatettuna

Paistamiseen voita tai rypsiöljyä

Riko kananmunat kulhoon ja sekoita kevyesti. Lisää puolet vehnäjauhoista ja sekoita. Lisää hieman maitoa koko ajan sekoittaen ja loput vehnäjauhot, tällöin saat tasaisen taikinan, eikä jauho paakkuunnu. Lisää loput maidosta, mausta suolalla, sokerilla ja vaniljasokerilla. Lisää joukkoon sulatettu voi. Anna taikinan turvota noin 30 minuuttia ja paista herkulliset letut voissa tai rypsiöljyssä pannulla.

Comments are closed.