Yrttiomeletti valkosipuliherkkusienillä

Yrttiomeletti valkosipuliherkkusienillä

Mausta omeletti tuoreilla yrteillä ja tarjoile valkosipulilla maustettujen herkkusienten ja rucolan kanssa. Omeletti on näyttävä, kun tarjoilet sen avonaisena.

4:lle   |    Valmistusaika: 20 min    |    Vaikeusaste: Helppo

gluteeniton, pähkinätön, soijaton, ei sisällä kalaa, ei sisällä hernettä, ei sisällä selleriä

 

12 kpl Kieku Kaura+Ruoho kananmunaa
1 dl kermaa
1 dl emmental-juustoraastetta
1 dl hienonnettuja yrttejä
2 tl suolaa
1 tl mustapippuria

Täyte
2 kpl sipulia
4 kpl valkosipulinkynttä
2 rkl rypsiöljyä
200 g herkkusieniä
1 tl suolaa
ripaus rouhittua mustapippuria
1 pnt rucolaa

Valmista ensin täyte. Hienonna ja kuullota sipulit rypsiöljyssä. Puhdista ja siivuta herkkusienet ja lisää pannulle. Mausta ripauksella suolaa ja rouhittua mustapippuria.

Riko kulhoon munat ja sekoita joukkoon kerma, juustoraaste, hienonnetut yrtit ja mausteet. Kuumenna tilkka öljyä teflonpannulla ja kaada munakasseos pannuun. Sekoita kevyesti ja paista keskilämmöllä. Ripottele puolikkaalle munakkaalle täyteseos ja rucola, käännä toinen puoli kanneksi tai tarjoile avonaisena omelettina.

Comments are closed.