Kiekun kananmunien laadun takaa se, että koko tuotantoketjun voi tuotantotilalle asti jäljittää munan pinnassa olevan numero- ja kirjainyhdistelmästä muodostuvan leiman avulla.
Leiman ylärivi muodostaa kanalatunnuksen. Ensimmäinen numero ilmaisee tuotantotavan: 0 = luonnonmukainen tuotanto, 1 = ulkokanala, 2 = lattiakanala ja 3 = virikehäkkikanala. Seuraavana on maatunnus eli FI ja sen jälkeen kanalan yksilöivä tunnisteluku kuten esimerkiksi Simo Pietilän Tila Oy:n 44833. Kanalatunnus 2FI44833 tarkoittaa siis Simo Pietilän Tila Oy:n Suomessa tuottamia Kiekun lattiatuotannon kanojen munia.
Leiman alarivi muodostaa pakkaamon- ja erätunnuksen. Kiekun munapakkaamo sijaitsee Loimaalla, siksi munaan leimataan LO. Pakkaamon koodi on FI194. Tämä koodi löytyy myös kananmunapakkausten etiketeistä.
Kiekun kananmunat ovat salmonellavapaita ja kananmunia voi huoletta syödä vaikka raakana.