Skip to main content

Yritys

Parhaat munat pakkaa Kieku

Korvapuusti, kokkeli, mokkapala, munavoi – ja monet muut suomalaisten suosikkiherkut eivät syntyisi ilman laadukkaita kananmunia. Joka viides Suomessa syöty muna tulee Kiekun pakkaamolta.

Vuonna 2007 perustetun Kiekun omistavat tuottajat itse, 18 suomalaista munantuottajaperhettä. Suurista suomalaisista munanpakkaamoista Kieku on ainut, joka on kokonaan kotimaisessa omistuksessa.

Monilla kiekulaisten tiloilla munia on tuotettu jo useiden sukupolvien ajan. Tuottajiemme asenne ja vankka ammattitaito takaavat, että Kiekun pakkaamat munat ovat vastuullisesti tuotettuja, turvallisia ja terveellisiä, puhtaita luonnontuotteita. Munien tuotantoketjussa tärkeitä arvoja ovat kanojen ja ympäristön hyvinvointi.

Kieku on kuorellisen kananmunatuotannon edelläkävijä. Loimaalla sijaitseva pakkaamomme on Suomen nykyaikaisin. Pyrimme olemaan Pohjoismaiden tehokkain munanpakkaamo. Yhden päivän aikana kananmunia pakataan noin miljoona kappaletta, mikä tarkoittaa vuodessa lähes 250 miljoonaa kananmunaa. Pakkaamolta munat matkaavat keskusliikkeiden kautta suomalaisten ruokapöytiin.

Tutustu tuottajiinOta yhteyttä