Marjaiset myslipatukat

Myslipatukat ovat erinomainen välipala ja helppo mukaan otettava eväs. Kananmuna pitää myslipatukan raaka-aineet koossa, jolloin myslipatukat eivät murene.

100 g kookosrasvaa
0,5 dl juoksevaa hunajaa
8 dl rapeaa mysliä
3 dl kaurahiutaleita
2 rkl ruokosokeria
1 dl pakastekuivattua mustaherukkaa tai vadelmaa
3 kpl Kieku kananmunia

Sulata kookosrasva kattilassa ja sekoita siihen hunaja. Sekoita kuivat aineet kulhossa ja murskaa kuivatut marjat joukkoon. Valuta öljy-hunajaseos kuivien aineiden joukkoon, sekoita ja lisää kananmunat. Vuoraa esimerkiksi leipävuoka leivinpaperilla ja painele seos tiiviisti vuokaan noin 2 cm paksuiseksi kerrokseksi. Paista 170-asteisessa uunissa 20 minuuttia. Jäähdytä ja laita painon alle jääkaappiin. Leikkaa patukoiksi.