Itse tehty piparitaikina ja helppo sokerikuorrute pipareille

Itse tehty piparitaikina on helppo valmistaa ja maistuu superherkulliselta! Piparit koristellaan itse tehdyllä sokerikuorrutteella.

Halloweenin marmoroidut paholaisenmunat

Mustikalla marmoroidut paholaisenmunat täytetään tonnikalamajoneesilla ja koristellaan halloween-teeman mukaisesti muumioiksi tagliatellepastalla ja hämähäkeiksi mustilla oliiveilla.Munakkaaseen voit lisätä vaihdellen lempiraaka-aineitasi.

Kuppimunakas mikrossa

Kuppimunakas on helppo välipala, jonka voi valmistella kuppeihin valmiiksi ja kypsentää mikrossa välipalaksi. Munakkaaseen voit lisätä vaihdellen lempiraaka-aineitasi.

Itse tehty jäätelö kesän marjoilla ilman jäätelökonetta

Herkullisen pehmeä itse tehty jäätelö kätkee sisälleen kesän marjoja. Jäätelöön voi lisätä mukaan suklaarouhetta tai voit valmistaa jäätelön ilman marjoja vaniljajäätelönä ja lisätä tuoreet marjat vasta jätskiannoksen päälle.

Kesäinen britakakku sitruunamousse-mansikkatäytteellä

Britakakku kuuluu kesän juhliin! Täytä brita tuoreilla kesän mansikoilla ja täyteläisellä sitruunamoussella. Koristele kakku tuoreella mintulla ja syötävillä kukilla.

Pinaattiraviolit

Pinaattiraviolien täytteessä on juustomoussen lisäksi kokonainen keltuainen, joka raviolin kypsyessä jää puolikypsäksi ja tuo täyteläisen lisän pasta-annokseen.

Tartarpihvi ja kapris-yrttisalaatti

Tartarpihvi on helppo valmistaa puhtaasta suomalaisesta lihasta. Pihvin pinnalle lisätään herkullinen keltuainen ja lisukkeeksi mausteista salaattia.

Marinoidut marjat ja inkiväärisabayon

Raikkaat tuoreet marjat marinoidaan rosmariinisokeriliemessä ja tarjotaan klassisen sabayon-­kastikkeen kanssa, joka maustetaan kevyesti inkiväärillä.

Marjaiset myslipatukat

Myslipatukat ovat erinomainen välipala ja helppo mukaan otettava eväs. Kananmuna pitää myslipatukan raaka-aineet koossa, jolloin myslipatukat eivät murene.

Kirkaslieminen kalakeitto tillimajoneesilla

Ruodoista keitetty kalaliemi on helppo kirkastaa valkuaisen avulla. Keltuaisesta valmistat herkullisen tillimajoneesin kalakeiton lisukkeeksi.