Itse tehty piparitaikina ja helppo sokerikuorrute pipareille
Itse tehty piparitaikina on helppo valmistaa ja maistuu superherkulliselta! Piparit koristellaan itse tehdyllä sokerikuorrutteella.
Halloweenin marmoroidut paholaisenmunat
Mustikalla marmoroidut paholaisenmunat täytetään tonnikalamajoneesilla ja koristellaan halloween-teeman mukaisesti muumioiksi tagliatellepastalla ja hämähäkeiksi mustilla oliiveilla.Munakkaaseen voit lisätä vaihdellen lempiraaka-aineitasi.
Kuppimunakas mikrossa
Kuppimunakas on helppo välipala, jonka voi valmistella kuppeihin valmiiksi ja kypsentää mikrossa välipalaksi. Munakkaaseen voit lisätä vaihdellen lempiraaka-aineitasi.
Itse tehty jäätelö kesän marjoilla ilman jäätelökonetta
Herkullisen pehmeä itse tehty jäätelö kätkee sisälleen kesän marjoja. Jäätelöön voi lisätä mukaan suklaarouhetta tai voit valmistaa jäätelön ilman marjoja vaniljajäätelönä ja lisätä tuoreet marjat vasta jätskiannoksen päälle.
Britakakku kuuluu kesän juhliin! Täytä brita tuoreilla kesän mansikoilla ja täyteläisellä sitruunamoussella. Koristele kakku tuoreella mintulla ja syötävillä kukilla.
Pinaattiraviolit
Pinaattiraviolien täytteessä on juustomoussen lisäksi kokonainen keltuainen, joka raviolin kypsyessä jää puolikypsäksi ja tuo täyteläisen lisän pasta-annokseen.
Tartarpihvi ja kapris-yrttisalaatti
Tartarpihvi on helppo valmistaa puhtaasta suomalaisesta lihasta. Pihvin pinnalle lisätään herkullinen keltuainen ja lisukkeeksi mausteista salaattia.
Marinoidut marjat ja inkiväärisabayon
Raikkaat tuoreet marjat marinoidaan rosmariinisokeriliemessä ja tarjotaan klassisen sabayon-kastikkeen kanssa, joka maustetaan kevyesti inkiväärillä.
Marjaiset myslipatukat
Myslipatukat ovat erinomainen välipala ja helppo mukaan otettava eväs. Kananmuna pitää myslipatukan raaka-aineet koossa, jolloin myslipatukat eivät murene.
Kirkaslieminen kalakeitto tillimajoneesilla
Ruodoista keitetty kalaliemi on helppo kirkastaa valkuaisen avulla. Keltuaisesta valmistat herkullisen tillimajoneesin kalakeiton lisukkeeksi.