Kiekun herkulliset letut

Herkulliset letut maistuvat aamiaisella tai vain iltapäivän piristäjänä. Paistamisessa tarvitaan hieman kärsivällisyyttä, mutta lopputulos palkitsee kyllä!

Paistetut munat

Paistettu kananmuna on aamiaisen ykkösherkku. Paistettu kananmuna voidaan paistaa molemmin puolin tai jättää kaunis keltuainen näkyviin paistamalla varovasti miedolla lämmöllä.

Keitetyt kananmunat

Keitetyn kananmunan kypsentämiseen on useita keinoja riippuen makumieltymyksistä. Tässä ohjeessa on perusohjeet ja keittoajat löysäksi, pehmeäksi ja kovaksi keitetyille munille sekä uppomunille. Vinkki myös amerikkalaisittain kypsennettyihin muniin!

Päärynä-kaurapaistos ja vaniljakastiketta

Tämä päärynä-kaurapaistos on sisältä ihanan makea sekä pehmeä ja pinnalta rapea. Paistos on parhaimmillaan lämpimänä kylmän vaniljakastikkeen kanssa.

Grillattua varsikaalia ja kananmunakastiketta

Perinteinen kananmunakastike sopii niin keitettyjen perunoiden kuin paistetun kalan kanssa. Voit tarjoilla kastiketta myös herkullisten ja kauniiden varsikaalien kanssa. Parmesanjuusto ja chili tuovat tähän reseptiin raikasta ilmettä sekä lisää makua.

Aamupala-bowl yrttimunavoilla

Aamupala-bowlilla saat terveellisen ja helpon startin päivään. Jätä munan keltuainen vähän löysäksi kermaisemman munavoin saavuttamiseksi. Voit myös leikitellä erilaisilla yrteillä.

Kreikkalainen uunimunakas

Onko ikävä etelän lämpöön? Tee makumatka Kreikan sydämeen ja loihdi mieltä sekä makuhermoja lämmittävä kreikkalainen uunimunakas aamupalaksi tai brunssille.

Salted caramel pavlova

Pehmeät ja ilmavat suolakinuskilla maustetut minipavlovat kruunaavat illalliskutsut. Suolaisen ja makean liitto nostaa tämän jälkiruoan maut uudelle tasolle.

Helppo mascarpone-omenapiirakka

Tämä herkullisen mehevä omenapiirakka saa makua mascarponesta. Resepti on helppo ja nopea, sillä raaka-aineet vain sekoitellaan keskenään.

Omena-banaanileipä

Tämä herkullinen gluteeniton banaanileipä valmistuu helposti ja nopeasti – aktiivista työaikaa kuluu ainoastaan vartin verran. Voit hyödyntää leivässä ylikypsän banaanin, joka tuo rakenteeseen mehukkuutta.