3 Kieku-kananmunaa
5 dl täysmaitoa (laktoositon)
50 g voita (aktoositon)
50 g vehnäjauhoja
suolaa
400 g varsiparsakaalia ja -kukkakaalia
1 rkl rypsiöljyä
suolaa
mustapippurirouhetta
3 Kieku-kananmunaa
5 dl täysmaitoa (laktoositon)
50 g voita (aktoositon)
50 g vehnäjauhoja
suolaa
400 g varsiparsakaalia ja -kukkakaalia
1 rkl rypsiöljyä
suolaa
mustapippurirouhetta
50 g parmesanjuustolastuja (laktoositon)
chilihiutaleita
Keitä kananmunia kuusi minuuttia kattilassa, jäähdytä kylmässä vedessä, kuori ja hienonna. Lämmitä maito kattilassa. Sulata voi toisessa kattilassa ja lisää joukkoon vehnäjauhot. Kypsennä hetki miedolla lämmöllä ja lisää joukkoon lämmin maito pienissä erissä. Lisää kastikkeeseen lopuksi hienonnetut kananmunat ja mausta suolalla.
Paista varsikaalit öljyssä pannulla niin, että niihin jää vähän purutuntumaa. Mausta suolalla sekä pippurilla. Tarjoile kananmunakastike varsikaalien kanssa ja viimeistele parmesanlastuilla sekä chilihiutaleilla.