Reseptejä Kieku-kananmunista

Bataattiranskalaiset savupaprika- ja rakuunamajoneesilla

Dippaa rapeat bataattiranskalaiset savupaprika- ja rakuunamajoneesiin. Itse valmistetun majoneesin maku on aivan eri tasolla kuin valmismajoneesit!

Italialainen pinaatti-juustokohokas

Italialainen juustokohokas valmistuu helposti uunissa. Ohjetta on helppo varioida eri juustojen ja kasvisten avulla. Nauti juustokohokas heti kypsennyksen jälkeen, sillä kohokas laskeutuu nopeasti.

Mustikkavaahtokarkit

Mustikkavaahtokarkit on helppo valmistaa itse ja makua voit varioida rajattomasti. Näihin vaahtokarkkeihin makua antaa jauhettu mustikka.

Turvallisia munia

Suomalaisten kananmunien turvallisuus on maailman paras. Kiekun kananmunat ovat salmonellavapaita ja niiden laadun takaa jokaisessa munassa oleva leima, jonka avulla koko kananmunien tuotantoketju voidaan jäljittää aina tilalle asti.