Mustikalla marmoroidut paholaisenmunat täytetään tonnikalamajoneesilla ja koristellaan halloween-teeman mukaisesti muumioiksi tagliatellepastalla ja hämähäkeiksi mustilla oliiveilla.Munakkaaseen voit lisätä vaihdellen lempiraaka-aineitasi.
Pinaattiraviolit
Pinaattiraviolien täytteessä on juustomoussen lisäksi kokonainen keltuainen, joka raviolin kypsyessä jää puolikypsäksi ja tuo täyteläisen lisän pasta-annokseen.
Tartarpihvi ja kapris-yrttisalaatti
Tartarpihvi on helppo valmistaa puhtaasta suomalaisesta lihasta. Pihvin pinnalle lisätään herkullinen keltuainen ja lisukkeeksi mausteista salaattia.
Kirkaslieminen kalakeitto tillimajoneesilla
Ruodoista keitetty kalaliemi on helppo kirkastaa valkuaisen avulla. Keltuaisesta valmistat herkullisen tillimajoneesin kalakeiton lisukkeeksi.
Kylmäsavulohipizza
Kylmäsavulohipizzan ydin on keskelle rikottu ja pizzan päällä paistunut kananmuna. Tuoreet täytteet lisätään paiston jälkeen. Tästä ei pizza parane!
Kiekulaiset kananmunat ja pikkelöity kurkkusalaatti
Grillattuja kevätvihanneksia ja hollandaise-kastike
Sitruunamehulla viimeistelty täyteläinen hollandaise-kastike on mitä parhain lisuke kevyesti kypsennetyille kevään kasviksille.
Avokado-kananmunatartar paahdetulla leivällä
Avokado-kananmunatartar on helppo ja herkullinen täyte paahdetuille leiville. Paahdetut pinjansiemenet tuovat rapeutta pehmeän täyteläiseen tartariin ja chili antaa pientä potkua kokonaisuuteen.
Panzanella-salaatti uppomunalla
Uppomunalla rikastettu panzanella on täyttävä salaatti, joka sopii hyvin lounas- tai brunssiruoaksi.
Yrttiomeletti valkosipuliherkkusienillä
Mausta omeletti tuoreilla yrteillä ja tarjoile valkosipulilla maustettujen herkkusienten ja rucolan kanssa. Omeletti on näyttävä, kun tarjoilet sen avonaisena.