Pinaattiraviolit

Pinaattiraviolien täytteessä on juustomoussen lisäksi kokonainen keltuainen, joka raviolin kypsyessä jää puolikypsäksi ja tuo täyteläisen lisän pasta-annokseen.

Tartarpihvi ja kapris-yrttisalaatti

Tartarpihvi on helppo valmistaa puhtaasta suomalaisesta lihasta. Pihvin pinnalle lisätään herkullinen keltuainen ja lisukkeeksi mausteista salaattia.

Kiekulaiset kananmunat ja pikkelöity kurkkusalaatti

Kiekulaiset kananmunat yllättävät herkullisuudellaan! Rapea kuori ja mausteisen lihakerroksen sisältä löytyvä keitetty kananmuna ei jätä ketään nälkäiseksi. Pikkelöity kurkkusalaatti raikastaa kokonaisuuden.

Grillattuja kevätvihanneksia ja hollandaise-kastike

Sitruunamehulla viimeistelty täyteläinen hollandaise-kastike on mitä parhain lisuke kevyesti kypsennetyille kevään kasviksille.

Avokado-kananmunatartar paahdetulla leivällä

Avokado-kananmunatartar on helppo ja herkullinen täyte paahdetuille leiville. Paahdetut pinjansiemenet tuovat rapeutta pehmeän täyteläiseen tartariin ja chili antaa pientä potkua kokonaisuuteen.

Panzanella-salaatti uppomunalla

Uppomunalla rikastettu panzanella on täyttävä salaatti, joka sopii hyvin lounas- tai brunssiruoaksi.

Yrttiomeletti valkosipuliherkkusienillä

Mausta omeletti tuoreilla yrteillä ja tarjoile valkosipulilla maustettujen herkkusienten ja rucolan kanssa. Omeletti on näyttävä, kun tarjoilet sen avonaisena.

Kiekun herkulliset letut

Herkulliset letut maistuvat aamiaisella tai vain iltapäivän piristäjänä. Paistamisessa tarvitaan hieman kärsivällisyyttä, mutta lopputulos palkitsee kyllä!

Paistetut munat

Paistettu kananmuna on aamiaisen ykkösherkku. Paistettu kananmuna voidaan paistaa molemmin puolin tai jättää kaunis keltuainen näkyviin paistamalla varovasti miedolla lämmöllä.

Keitetyt kananmunat

Keitetyn kananmunan kypsentämiseen on useita keinoja riippuen makumieltymyksistä. Tässä ohjeessa on perusohjeet ja keittoajat löysäksi, pehmeäksi ja kovaksi keitetyille munille sekä uppomunille. Vinkki myös amerikkalaisittain kypsennettyihin muniin!