Tartarpihvi ja kapris-yrttisalaatti

Tartarpihvi on helppo valmistaa puhtaasta suomalaisesta lihasta. Pihvin pinnalle lisätään herkullinen keltuainen ja lisukkeeksi mausteista salaattia.

Marinoidut marjat ja inkiväärisabayon

Raikkaat tuoreet marjat marinoidaan rosmariinisokeriliemessä ja tarjotaan klassisen sabayon-­kastikkeen kanssa, joka maustetaan kevyesti inkiväärillä.

Kirkaslieminen kalakeitto tillimajoneesilla

Ruodoista keitetty kalaliemi on helppo kirkastaa valkuaisen avulla. Keltuaisesta valmistat herkullisen tillimajoneesin kalakeiton lisukkeeksi.

Grillattuja kevätvihanneksia ja hollandaise-kastike

Sitruunamehulla viimeistelty täyteläinen hollandaise-kastike on mitä parhain lisuke kevyesti kypsennetyille kevään kasviksille.

Yrttiomeletti valkosipuliherkkusienillä

Mausta omeletti tuoreilla yrteillä ja tarjoile valkosipulilla maustettujen herkkusienten ja rucolan kanssa. Omeletti on näyttävä, kun tarjoilet sen avonaisena.

Paistetut munat

Paistettu kananmuna on aamiaisen ykkösherkku. Paistettu kananmuna voidaan paistaa molemmin puolin tai jättää kaunis keltuainen näkyviin paistamalla varovasti miedolla lämmöllä.

Keitetyt kananmunat

Keitetyn kananmunan kypsentämiseen on useita keinoja riippuen makumieltymyksistä. Tässä ohjeessa on perusohjeet ja keittoajat löysäksi, pehmeäksi ja kovaksi keitetyille munille sekä uppomunille. Vinkki myös amerikkalaisittain kypsennettyihin muniin!

Kreikkalainen uunimunakas

Onko ikävä etelän lämpöön? Tee makumatka Kreikan sydämeen ja loihdi mieltä sekä makuhermoja lämmittävä kreikkalainen uunimunakas aamupalaksi tai brunssille.

Salted caramel pavlova

Pehmeät ja ilmavat suolakinuskilla maustetut minipavlovat kruunaavat illalliskutsut. Suolaisen ja makean liitto nostaa tämän jälkiruoan maut uudelle tasolle.

Omena-banaanileipä

Tämä herkullinen gluteeniton banaanileipä valmistuu helposti ja nopeasti – aktiivista työaikaa kuluu ainoastaan vartin verran. Voit hyödyntää leivässä ylikypsän banaanin, joka tuo rakenteeseen mehukkuutta.