Yrttiomeletti valkosipuliherkkusienillä

Mausta omeletti tuoreilla yrteillä ja tarjoile valkosipulilla maustettujen herkkusienten ja rucolan kanssa. Omeletti on näyttävä, kun tarjoilet sen avonaisena.

Kaurainen marjapuuro

Buustia aamupuuroon kananmunasta! Kananmunasta saat lisää proteiinia puuroon ja nälkä pysyy loitolla pidempään. Kananmuna tuo marjapuuroon myös ihanan kuohkean rakenteen.

Maalaissalaatti punajuurimarinoiduilla kananmunilla

Punajuurella marinoidut kananmunat ovat herkullinen ja näyttävä lisä salaatissa. Rustiikkinen maalaissalaatti valmistuu syksyn paahdetuista juureksista.

Paahdettu paprikakeitto taikinakuorella

Paprikakeitto säilyy lämpimänä taikinakuoren alla ja syödessä taikina antaa hyvän rapean lisän keittoon.

Salviapasta

Itse valmistettu pasta palkitsee tekijän tuoreella maullaan. Salvian hieno maku korostuu siitä valmistetussa salviavoissa. Salviapasta viimeistellään herkullisella kananmunakaviaarilla.

Bataattiranskalaiset savupaprika- ja rakuunamajoneesilla

Dippaa rapeat bataattiranskalaiset savupaprika- ja rakuunamajoneesiin. Itse valmistetun majoneesin maku on aivan eri tasolla kuin valmismajoneesit!

Italialainen pinaatti-juustokohokas

Italialainen juustokohokas valmistuu helposti uunissa. Ohjetta on helppo varioida eri juustojen ja kasvisten avulla. Nauti juustokohokas heti kypsennyksen jälkeen, sillä kohokas laskeutuu nopeasti.

Kasvispuikot ja yrttikananmunakastike

Kasvispuikot ovat rapeudellaan kasvisruokaa herkullisimmasta päästä. Lämmin yrttinen kananmunakastike maistuu kasvispuikkojen kastikkeena.

Lohibriossit kananmunalla

Lohibriossien valmistus vie hieman aikaa, mutta palkitsee tekijän maullaan! Briossisiivut paahdetaan uunissa rapeaksi, samalla kypsyy siivujen keskelle aukkoon rikottu kananmuna. Maku täydentyy kylmäsavulohella ja rucolalla.

Kasvis-kananmunavuoka

Kananmunavuoka tuo vaihtelua arkiruokiin. Heitä joukkoon tuoreita kasviksia, paista uunissa ja nauti tuoreen leivän kera!