Avokado-kananmunatartar paahdetulla leivällä
Avokado-kananmunatartar on helppo ja herkullinen täyte paahdetuille leiville. Paahdetut pinjansiemenet tuovat rapeutta pehmeän täyteläiseen tartariin ja chili antaa pientä potkua kokonaisuuteen.
4:lle | Valmistusaika: 30 min | Vaikeusaste: Helppo
maidoton, laktoositon, pähkinätön, soijaton, ei sisällä kalaa, ei sisällä hernettä, ei sisällä selleriä
6 kpl Kieku Kaura+Ruoho kananmunaa
2 kpl avokadoa
2 kpl salottisipulia
2 rkl hienonnettua ruohosipulia
1 dl majoneesia
½ tl chililastuja
1 sitruunan mehu
2 rkl pinjansiemeniä
½ kpl bruchetta-leipä
2 rkl öljyä
paahdettuja pinjansiemeniä
Keitä kananmunat kypsiksi noin 8 minuuttia. Jäähdytä kananmunat kylmällä vedellä. Pilko kananmunat, avokado ja salottisipuli pieneksi kuutioksi. Hienonna ruohosipuli. Sekoita majoneesin joukkoon sitruunamehu ja chililastut. Sekoita kaikki avokado-kananmunatartarin aineet keskenään.
Siivuta bruchetta ja paahda öljyssä kuumalla pannulla molemmin puolin. Jäähdytä hieman ja lisää avokado-kananmunatartar päälle. Koristele tartar paahdetuilla pinjansiemenillä.
Comments are closed.