Itse tehty piparitaikina ja helppo sokerikuorrute pipareille

Itse tehty piparitaikina on helppo valmistaa ja maistuu superherkulliselta! Piparit koristellaan itse tehdyllä sokerikuorrutteella.

Itse tehty jäätelö kesän marjoilla ilman jäätelökonetta

Herkullisen pehmeä itse tehty jäätelö kätkee sisälleen kesän marjoja. Jäätelöön voi lisätä mukaan suklaarouhetta tai voit valmistaa jäätelön ilman marjoja vaniljajäätelönä ja lisätä tuoreet marjat vasta jätskiannoksen päälle.

Kesäinen britakakku sitruunamousse-mansikkatäytteellä

Britakakku kuuluu kesän juhliin! Täytä brita tuoreilla kesän mansikoilla ja täyteläisellä sitruunamoussella. Koristele kakku tuoreella mintulla ja syötävillä kukilla.

Marinoidut marjat ja inkiväärisabayon

Raikkaat tuoreet marjat marinoidaan rosmariinisokeriliemessä ja tarjotaan klassisen sabayon-­kastikkeen kanssa, joka maustetaan kevyesti inkiväärillä.

Marjaiset myslipatukat

Myslipatukat ovat erinomainen välipala ja helppo mukaan otettava eväs. Kananmuna pitää myslipatukan raaka-aineet koossa, jolloin myslipatukat eivät murene.

Rapea mustikka-granolapaistos ja tumma vaniljakastike

Mustikkapaistos saa uutta vivahdetta granolakuorrutteesta ja täyteläisestä tummasta vaniljakastikkeesta.

Kaurainen marjapuuro

Buustia aamupuuroon kananmunasta! Kananmunasta saat lisää proteiinia puuroon ja nälkä pysyy loitolla pidempään. Kananmuna tuo marjapuuroon myös ihanan kuohkean rakenteen.

Inkivääri-vihersmoothie

Tämä vihersmoothie on oikea terveyspommi! Kananmunan kuoria ei kannata heittää pois, sillä ne ovat terveellisiä ja sisältävät runsaasti kalsiumia. Paahda kerralla suurempi määrä kuoria kuorijauheen raaka-aineeksi, saat terveellistä smoothien raaka-ainetta pitkäksi aikaa.

Tyrnivanukas ja italialainen marenki

Kirpeä tyrni ja makea marenki ovat herkullinen makupari jälkiruoassa. Keltuaiset pehmentävät tyrnivanukkaan ja valkuaiset muodostavat marengin vaahdon.

Uunissa kypsennetty kaneli-juustokakku

Uunissa kypsennetyssä juustokakussa maistuu tumma sokeri ja kaneli. Juustokakku kannattaa valmistaa tarjoilua edeltävänä päivänä, sillä maku ja rakenne tiivistyy kakun jäähtyessä.